Leveringsvoorwaarden

Levertijd

De levertijd voor een product bij TafelopMaatopKleur is 6 tot 8 weken. Tijdens de grote vakantie of de kerstvakantie kan de levertijd met 1 of 2 weken verlengen. Bij speciale wensen kan de levertijd van onze normale levertijd afwijken. Dit is mede afhankelijk van de grootte en complexiteit van de aanpassing.

Aflevering

Tafels worden in overleg afgeleverd door een erkende transporteur. Zodra de bestelling binnen is in het magazijn neemt de transporteur contact op om een afleverdatum met je af te spreken. Aflevering (eventueel montage) op locatie is gebaseerd op transport tot achter de eerste deur op de begane grond. Standaard zijn er geen mogelijkheden voor het takelen van meubels, je dient dit zelf te regelen. Mocht je hierbij hulp nodig hebben staan wij je graag bij met advies.
De tafels worden gratis in overleg met de transporteur op de geplande afleverdatum geleverd. Bij afwezigheid wordt in overleg een nieuwe bezorg datum gepland. Deze extra transport kosten worden in rekening gebracht.
Op de vrachtwagen is standaard één medewerker aanwezig. Extra hulp proberen we vooraf te bespreken.

Passen en meten

Wij gaan ervan uit dat de af te leveren goederen toegang hebben tot je woning. Houdt er daarom rekening mee dat de goederen door je voordeur- of raam naar binnen passen, meet dit goed op. Neem bij twijfel contact met ons op via info@tafel-design.nl. Belangrijk is wel dat het bestelde product binnen de afmeting valt van de entree doorgang en zijn doorgang kan voortzetten tot de betreffende ruimte. Transport is gebaseerd op aflevering op de begane grond.

Wij staan je graag telefonisch of via e-mail te woord betreffende alle vragen over je bestelling of levering.
Onze uitvoerige leveringsvoorwaarden vind je in onze Algemene voorwaarden.

* Gratis aflevering geldt niet voor op de Waddeneilanden en buiten Nederland. Bij aflevering op de Waddeneilanden of buiten Nederland zijn de verzendkosten op aanvraag. Stuur een mail naar info@tafel-design.nl voor de verzendkosten.


Product samenstellen

Een ogenblik geduld a.u.b.