Over ons

design Tafel op Maat op KleurAl een tijdje speelden wij, Michel Uiterwijk en Anouk Bedeaux met het idee: een tafel te ontwerpen waarvan de afmetingen en kleuren door de klant zelf te bepalen zijn. Vooral daar we regelmatig klanten in de winkel krijgen, op zoek naar een strakke tafel met een afwijkende maat of kleur. Tafel op Maat op Kleur is een onderdeel van webwinkel Tafel-design.nl: een geweldige aanvulling.

Wij zijn thuis in het op maat maken van mooie, originele tafels. Zo creëren we bijvoorbeeld al jaren met veel plezier en passie de bouwborden tafel. Door zijn unieke en uitgesproken kleurcombinaties een echte eyecatcher. Gezien de grote vraag naar een tafel op maat in verrassende kleuren hebben we dit nieuwe concept ontwikkeld: Tafel op Maat op Kleur.

Alleen het model staat vast, maten en kleuren zijn eindeloos variabel.

 

Tafels passend op de centimeter

Wij streven naar een tafel ontwerp waarbij elke maat en uitvoering past.
Met bijpassend, eenvoudig en absoluut stijlvol onderstel, en de 
keuze uit drie materialen tafelblad:

 

Tafel op Kleur

De kleur keuzes bij Tafel op Maat op Kleur bestaan uit:

  • 40 kleuren HPL
  • 8 kleuren Desktop
  • 4 soorten massief hout
  • 39 onderstel kleuren

 

“Mooie vormgeving en duurzame materialen, daar werken we graag mee”.

De showroom van Tafel op Maat op Kleur vind je in Rotterdam Noord op een bijzondere locatie: de Hofbogen, een monumentaal spoortraject. Hier zijn we in 2010 in één spoorboog begonnen met Tafel-design. Het afgelopen jaar is daar een tweede, aansluitende spoorboog bij gekomen. Je bent hierbij hartelijk uitgenodigd de tafel en alle kleurstalen live te komen bekijken.

Niet onbelangrijk: we adviseren je graag bij het maken van de keuzes voor jouw perfecte tafel!

 


Product samenstellen

Een ogenblik geduld a.u.b.